Kapital­rejsninger

I Grant Thornton Corporate Finance hjælper vi danske vækstvirksomheder med at gennemføre kapitalrejsninger, der kan være med til at skabe det optimale grundlag for udviklingen af virksomheden og hjælpe den til at realisere sit fulde potentiale.

Kapitalrejsning med Grant Thornton Corporate Finance

Uanset hvilken baggrund du har for at afsøge mulighederne for at rejse kapital til din virksomhed, har vi i Grant Thornton Corporate Finance det rette netværk og den fornødne ekspertise til at forestå en kapitalfremskaffelse, som er passende for din virksomhed. Vi er i hyppig dialog med de mest aktive investorer fra både Danmark og udlandet - vi har fingeren på pulsen og har derfor en god fornemmelse for den løbende udvikling i markedet. Det betyder også, at vi, baseret på dine specifikke behov, har optimale forudsætninger for at finde den helt rigtige partner til din virksomhed. Vi tilbyder rådgivning om kapitalrejsninger til både private og børsnoterede selskaber.

Det kræver både forberedelse og en lang række strategiske og finansielle overvejelser at invitere nye investorer ind i ejerkredsen af din virksomhed. Som finansiel rådgiver hjælper vi dig med at finde den helt rigtige partner og strømliner processen, så vi hurtigt er klar til at kontakte potentielle investorer. Vi rådgiver bl.a. om og hjælper med følgende:

  • Forberedelse og identifikation af potentielle forretningsmuligheder og risici.
  • Strategisk og finansiel analyse af din virksomheds kapitalbehov samt rådgivning omkring optimal kapitalstruktur.
  • Udarbejdelse af investeringsmateriale med fokus på at kommunikere den rigtige equity story, der skal være med til at underbygge og maksimere værdien af din virksomhed.
  • Screening og udvælgelse af potentielle investorer gennem Grant Thorntons globale netværk.
  • Tilrettelæggelse af optimal transaktionsstruktur.
  • Forhandling med udvalgte investorer for at opnå bedst mulige transaktionsvilkår og sikre et godt fundament for din virksomheds videre rejse.