Seneste transaktioner

Donkey Republic rejser ny kapital

Donkey Republic
rejser ny kapital

2024
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Donkey Republic i forbindelse med selskabets kapitalrejsning

Donkey Republic rejser 22,4 mio. kr. til at styrke B2G vækstinitiativer gennem langsigtede kontrakter med byer efter 2024. Pengene er blevet rejst via en rettet emission fra eksisterende investorer, hvor Grant Thornton Corporate Finance agerede finansiel rådgiver samt Certified Advisor for selskabet. Donkey Republic er et dansk selskab, der har sin egen digitale platform og tilbyder herigennem cykeldeling af egne cykler.

Shape Robotics rejser ny kapital

Shape Robotics
rejser ny kapital

2024
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Shape Robotics i forbindelse med selskabets kapitalrejsning

Shape Robotics rejser 35,4 mio. kr. til at finansiere vækst og investere i selskabets langsigtede strategi frem mod 2027. Pengene er blevet rejst via en rettet emission, hvor Grant Thornton Corporate Finance assisterede med udarbejdelse af investormateriale, identifikation af potentielle investorer samt projektstyring. Shape Robotics er et dansk EdTech selskab, der tilbyder løsninger til brug i uddannelsesinstitutioner.

Shape Robotics noteret på Nasdaq Copenhagen

Shape Robotics noteret

på Nasdaq Copenhagen

2023
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Shape Robotics med selskabets opnotering til Nasdaq Copenhagen

Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Shape Robotics med selskabets notering på Nasdaq Copenhagen Main Market. Shape Robotics er overgået fra vækstbørsen, Nasdaq First North Growth Market, til at være noteret på Nasdaq Copenhagen Main Market. Grant Thornton har været ansvarlig for godkendelsesprocessen med Nasdaq Copenhagen og Finanstilsynet, herunder udarbejdelsen af listing-prospektet.

MapsPeople rejser ny kapital

MapsPeople

rejser ny kapital

2023
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret MapsPeople i forbindelse med selskabets kapitalrejsning

MapsPeople rejser 28 mio. kr. til at ekspandere forretningen på eksisterende markeder. Pengene er blevet rejst via en fortegningsemission, hvor Grant Thornton Corporate Finance agerede eksklusiv finansiel rådgiver samt Certified Advisor for selskabet. MapsPeople udbyder en SaaS-platformløsning til indendørs navigation.

Carbucks rejser ny kapital

Carbucks

rejser ny kapital

2023
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Carbucks i forbindelse med selskabets kapitalrejsning

Carbucks rejser 22 mio. kr. til at vækste forretningen, ved at tilføje flere lokationer rundt omkring i Danmark. Grant Thornton Corporate Finance hjalp igennem hele processen og agerede eksklusiv finansiel rådgiver. Carbucks har udviklet en innovativ løsning til at udbedre og reparere bilskader på under 2 timer.

Solar A/S opkøber ThermoNova

Solar A/S opkøber

ThermoNova

2023
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Solar A/S i forbindelse med opkøbet af ThermoNova

Solar overtog den 1. marts 51% af aktierne i ThermoNova A/S, der udvikler og leverer større industrielle varmepumper. Investeringen skal være med til at sætte ekstra skub i den grønne omstilling hos både små og store virksomheder. Solar A/S er en dansk sourcing- og servicevirksomhed inden for installation og industri.

IBA rejser kapital december

IBA rejser

ny kapital

2023
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret IBA i forbindelse med selskabets kapitalrejsning

IBA foretog i januar 2023 en kapitalrejsning på 15 mio. kr., for at kunne eksekvere på selskabets land-and-expand strategi for fortsat vækst. IBA er en dansk SaaS-virksomhed, som leverer en fleksibel digital kerneplatform til forsikringsselskaber til håndtering af driften af deres forsikringsforretning.

Shape Robotics rejser ny kapital

Shape Robotics

rejser ny kapital

2022
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Shape Robotics i forbindelse med selskabets kapitaltilrejsning

Shape Robotics rejser 27 mio. kr. fra Fundamental Invest gennem en private placement. Provenuet skal bruges til at understøtte selskabets høje vækst i Danmark og Rumænien. Shape Robotics er et dansk educational technology (EdTech) selskab, der tilbyder løsninger, som hjælper uddannelsesinstitutioner med at levere teknologidrevet undervisning via deres Fable-robotter og STEAM-løsninger.

Via Trafik Rådgivning solgt til Sweco

Via Trafik Rådgivning

solgt til Sweco

2022
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Via Trafik Rådgivning i forbindelse med salget til Sweco

Via Trafik Rådgivning er den største uafhængige rådgiver i Danmark inden for trafik og mobilitet. Med mere end 20 års erfaring har selskabet opbygget langvarige kunderelationer og et stærkt brand. Salget til Sweco giver betydelige synergier for begge selskaber, der positionerer sig som en markedsledende rådgiver inden for infrastruktur i Danmark.

Karlsvognen solgt til Rebellion

Karlsvognen solgt

til Rebellion

2022
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Karlsvognen i forbindelse med salget til Rebellion

Karlsvognen A/S er med en vognpark på mere end 650 letvogne en af Danmarks førende udbydere af mobile letvogne til udlejning med et stærkt fodfæste i bygge- og forsikringsbranchen. Understøttet af de nye ejere, den svenske industrigruppe Rebellion, er Karlsvognen stærkt positioneret til fortsat at realisere selskabets vækstambitioner.

Altiren og Altipolering solgt til PHM Group

Altiren og Altipolering

solgt til PHM Group

2022
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Alti Group i forbindelse med salget til PHM Group

Altiren tilbyder erhvervsrengøring, vinduesvask/polering, trappevask, kontorbeplantning, gulvpleje, m.m. Med salget til finske PHM Group, der er ejet af kapitalfonden Norvestor, er Altiren godt positioneret til at realisere yderligere vækst.

Penneo opnoteret til Nasdaq Copenhagen

Penneo noteret på

Nasdaq Copenhagen

2022
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Penneo med selskabets opnotering til Nasdaq Copenhagen

Penneo overgik i april 2022 fra vækstbørsen Nasdaq First North Denmark til at være noteret på Nasdaq Copenhagen Main Market. Penneo er en dansk softwarevirksomhed, der håndterer workflows i forbindelse med digitale kontrakter, digitale underskrifter, og overholdelse af hvidvaskloven.

Relesys børsnoteret på Nasdaq First North Premier

Relesys børsnoteret på

Nasdaq First North Premier

2021
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Relesys ved selskabets børsnotering på Nasdaq First North

Relesys blev børsnoteret på Nasdaq First North Premier Denmark i december 2021 og rejste 83 mio. kr. i kapital med blandt andre BankInvest, Symmetry Invest og Medium Invest som cornerstone-investorer. Relesys udbyder en SaaS-platformløsning inden for HR-tech med fokus på at udvikle, engagere og kommunikere med medarbejdere.

IBA rejser ny kapital

IBA rejser

ny kapital

2021
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet IBA i forbindelse med selskabets kapitalrejsning

IBA foretog i september 2021 en kapitalrejsning på 25 mio. kr., for at kunne eksekvere på selskabets land-and-expand strategi for fortsat vækst. I den forbindelse trådte BankInvest ind i ejerkredsen. IBA er en dansk SaaS-virksomhed, som leverer en fleksibel digital kerneplatform til forsikringsselskaber til håndtering af driften af deres forsikringsforretning.

Drømmeland solgt til Swiss Sense

Drømmeland solgt

til Swiss Sense

2021
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Drømmeland i forbindelse med salget til Swiss Sense

Drømmeland har over 40 års erfaring med sengemøbler og tilbyder et stort udvalg af senge, madrasser, dyner, puder og boligtekstiler til soveværelset. Med salget til den hollandske milliardvirksomhed, Swiss Sense, er Drømmeland godt positioneret til at opnå yderligere vækst i Europa gennem øget fokus på nethandel.

OrderYOYO børsnoteret på Nasdaq First North

OrderYOYO børsnoteret på

Nasdaq First North

2021
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Order- YOYO ved selskabets børsnotering på Nasdaq First North

OrderYOYO blev børsnoteret på Nasdaq First North Denmark i juni 2021 og solgte eksisterende aktier for 25 mio. kr. og rejste 79 mio. kr. i ny kapital med blandt andre Vækstfonden og BankInvest som cornerstone-investorer. OrderYOYO er en dansk SaaS-virksomhed, der udbyder leverings-, betalings- og marketingsoftware for takeaway restauranter.

SameSystem børsnoteret på Nasdaq First North Premier

SameSystem børsnoteret på

Nasdaq First North Premier

2021
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Same- System ved selskabets børsnotering på Nasdaq First North

SameSystem blev børsnoteret på Nasdaq First North Premier Denmark i juni 2021 og rejste i forbindelse med børsnoteringen 75 mio. kr. i kapital med blandt andre BankInvest som cornerstone-investor. SameSystem er en dansk softwarevirksomhed, der udbyder en retail workforce management platform til optimering af planlægning og administration.

MapsPeople børsnoteret på Nasdaq First North Premier

MapsPeople børsnoteret på

Nasdaq First North Premier

2021
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Maps- People ved selskabets børsnotering på Nasdaq First North

MapsPeople blev børsnoteret på Nasdaq First North Premier Denmark i juni 2021 og rejste i forbindelse med børsnoteringen 85 mio. kr. i kapital med blandt andre BankInvest og Vækstfonden som cornerstone-investorer. MapsPeople er en dansk SaaS-virksomhed, der udbyder en SaaS-platformløsning til indendørs navigation.

Bryggeriet Vestfyen solgt til OLVI

Bryggeriet Vestfyen solgt

til OLVI Group

2021
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Bryggeriet Vestfyen i forbindelse med salget til OLVI

Bryggeriet Vestfyen, der producerer øl og sodavand under ejet brand samt for brands såsom Willemoes, Bryggeriet Frejdahl og Jolly Cola, er Danmarks fjerde største bryggeri. Med salget til det børsnoterede finske bryggeri, Olvi Group, er Bryggeriet Vestfyen godt positioneret til at indfri sit vækstpotentiale på det nordiske marked.

Impero børsnoteret på Nasdaq First North

Impero børsnoteret på

Nasdaq First North

2021
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Impero ved selskabets børsnotering på Nasdaq First North

Impero blev børsnoteret på Nasdaq First North Denmark i april 2021 og rejste i forbindelse med børsnoteringen 40 mio. kr. i kapital med blandt andre BankInvest som cornerstone-investor. Impero er en dansk SaaS-virksomhed, som udbyder en brugervenlig GRC-platform, der optimerer håndteringen af compliance og risk management.

Trophy Games børsnoteret på Nasdaq First North

Trophy Games børsnoteret

på Nasdaq First North

2021
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Trophy Games ved selskabets børsnotering på Nasdaq First North

Trophy Games blev børsnoteret på Nasdaq First North Denmark i april 2021 og rejste i forbindelse med børsnoteringen 59 mio. kr. i kapital. Trophy Games er en dansk softwarevirksomhed, der udvikler spil til computer og mobil.

Dit Pulterkammer solgt til City Self-Storage

Dit Pulterkammer solgt

til City Self-Storage

2021
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Dit Pulterkammer i forbindelse med salget til City Self-Storage

Dit Pulterkammer A/S er en dansk self-storage virksomhed, som tilbyder opbevaring og opmagasinering til private og erhverv. Dit Pulterkammer har fem anlæg i hhv. Aarhus, Kolding og Randers, som er nogle af de hurtigst voksende områder i Danmark. Med salget til City Self-Storage, bliver det nu muligt at tilbyde opbevaringsløsninger i hele landet.

Eurogum solgt til Bang & Bonsomer

Eurogum solgt til

Bang & Bonsomer

2021
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Eurogum i forbindelse med salget til Bang & Bonsomer

Eurogum er en dansk producent af carrageenan- og alginatbaserede præparater til anvendelse i fødevareindustrien. Med salget til Bang & Bonsomer, er Eurogum godt positioneret til at ekspandere samt øge salget yderligere i baltiske og commonwealth lande, mens Bang & Bonsomer styrker deres forretningsplatform i Skandinavien.

Nanostone solgt til Maigaard & Molbech

Nanostone solgt til

Maigaard & Molbech

2021
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Nanostone i forbindelse med salget til Maigaard & Molbech

Nanstone er en af nordens førende virksomheder inden for rensning og vedligeholdelse af fliser. Herudover tilbyder de tagrens, facaderens og bekæmpelse af kælderfugt. Salget til det danske family office, Maigaard & Molbech, gør det muligt at udnytte et stort netværk og en stor ejendoms-portefølje til at accelerere selskabets etablering på B2B markedet.

Risma børsnoteret på Nasdaq First North

Risma børsnoteret på

Nasdaq First North

2021
Grant Thornton Corporate Finance har rådgivet Risma ved selskabets børsnotering på Nasdaq First North

Risma blev børsnoteret på Nasdaq First North Denmark i marts 2021 og rejste i forbindelse med børsnoteringen 40 mio. kr. i kapital. Risma er en dansk SaaS-virksomhed, som udbyder en integreret GRC-platform, der optimerer håndteringen af compliance og risk management.

Valuer børsnoteret på Nasdaq First North

Valuer børsnoteret på

Nasdaq First North

2021
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Valuer ved selskabets børsnotering på Nasdaq First North

Valuer blev børsnoteret på Nasdaq First North Denmark i februar 2021 og rejste i forbindelse med børsnoteringen 100 mio. kr. i kapital med blandt andre METIS Family Office som cornerstone-investor. Valuer er en dansk softwarevirksomhed, som udbyder en platform, der forbinder og identificerer strategiske partnerskaber mellem startups og investorer.

WindowMaster børsnoteret på Nasdaq First North

WindowMaster børsnoteret

på Nasdaq First North

2020
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Window- Master ved selskabets børsnotering på Nasdaq First North

WindowMaster blev børsnoteret på Nasdaq First North Denmark i oktober 2020 og rejste i forbindelse med børsnoteringen 60 mio. kr. i kapital med blandt andre Aula Invest som cornerstone-investor. WindowMaster er en dansk clean-tech virksomhed, der fremstiller og distribuerer ventilationsprodukter og systemer til erhvervsbyggeri.

Penneo børsnoteret på Nasdaq First North

Penneo børsnoteret på

Nasdaq First North

2020
Grant Thornton Corporate Finance har assisteret Penneo ved selskabets børsnotering på Nasdaq First North

Penneo blev børsnoteret på Nasdaq First North Denmark i juni 2020 og rejste i forbindelse med børsnoteringen 50 mio. kr. i kapital med blandt andre BankInvest som cornerstone-investor. Penneo er en dansk softwarevirksomhed, der håndterer workflows i forbindelse med digitale kontrakter, digitale underskrifter, og overholdelse af hvidvaskloven.