Karriere hos

Grant Thornton
Corporate Finance

Brænder du for en karriere inden for Corporate Finance og er du klar til at levere den bedste rådgivning, samt være med til at spille dine kollegaer og dig selv ekstraordinært gode? Hos Grant Thornton tror vi på, at det sker ved, at vi alle er glade for at gå på arbejde - derfor er vores mål at skabe den bedste arbejdsplads. Vi arbejder målrettet med at udvikle de bedste rådgivere, hvorfor vi ønsker at optimere dine og teamets rammer via øget personlig indsigt og bevidstgørelse. Det skaber positive effekter i både dit privatliv og på arbejdspladsen.

Vi har en sjov og spændende hverdag, i et miljø, hvor alle bliver udfordret, og hvor alle har et fælles mål om at levere den bedst mulige rådgivning til vores kunder. Alle i vores team er ambitiøse, men vi ved også, at livet handler om andet end transaktioner og arbejde. Derfor startede Jesper Vestergaard afdelingen med en vision om at skabe en M&A-afdeling med fokus på trivsel og privatliv uden at gå på kompromis med høj faglighed og høje ambitioner.

Jakob Nikolaj Tinggaard

Analyst

Som Analyst hos Grant Thornton Corporate Finance, er der rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt ved siden af sit studie. Der en rigtig god forståelse for, at man som Analyst prioriterer sit studie, hvilket kommer til udtryk i den store fleksibilitet, der gives i forbindelse med eksamensperioder og andre studieprojekter.

Som Analyst får man samtidig muligheden for at tilegne sig viden og ekspertise, som man ikke kan lære på studiet. Man får en kommerciel forståelse og muligheden for at få indsigt i M&A, børsnoteringer og kapitalrejsninger. Det får man ved at arbejde tæt sammen med ledere og ejere af nogle af Danmarks mest spændende virksomheder.

På kontoret arbejder vi oftest i teams, hvilket giver mulighed for værdifuld sparring og vejledning fra Associates, Associate Directors og Partner. Det er et privilegie at kunne lære fra et team bestående af erfarne kollegaer, der brænder for det de laver.

Grant Thornton Corporate Finance er en sjov og spændende arbejdsplads, hvor der er stort fokus på personlig trivsel og sociale relationer med plads til også at more sig. Der er skabt et trygt miljø med en flad og uformel struktur, hvor der ligeledes er plads til at finde en balance mellem studie og studiejob.

Yasmin Holm Larsen

Senior Associate

Hos Grant Thornton Corporate Finance, er der blevet skabt et miljø, hvor der er fokus på personlig udvikling – både fagligt, personligt og socialt.

Udvikling på det personlige plan har vi sat i fokus. Det betyder, at vi kontinuerligt arbejder med at blive mere bevidste omkring os selv, vores styrker, svagheder og udviklingspunkter, med det formål at skabe det stærkest mulige team, både internt og over for vores kunder. Det har skabt et miljø, hvor vi støtter hinanden på de områder, der kan være udfordrende, og hjælper hinanden på de områder som vi finder mere naturlige. Denne støtte og sparring på tværs af alle niveauer, skaber et trygt miljø, hvor der er plads til at accelerere sin udvikling.

Vigtigst af alt har vi det sjovt. Det er afgørende for mig at være på en arbejdsplads, hvor jeg trives socialt, når vi tilbringer så meget tid sammen i hverdagen. Der er altid plads til en snak på kontoret, en fredagsøl og sjove afdelingsarrangementer, som vi jævnligt afholder.