Asger Engsager LaigaardAsger Engsager Laigaard

Asger Engsager Laigaard

Associate Director

Baggrund

Asger blev en del af Grant Thornton Corporate Finance i august 2023. Han har 10 års erfaring inden for Corporate Finance, herunder mere end 8 års erfaring med køb og salg af virksomheder.

Han har eksekveret og rådgivet på et stort antal internationale transaktioner, både som rådgiver og som M&A professionel i industrien. Asger har arbejdet med kunder og targets inden for flere brancher, herunder IT, Software, Business Services og Produktion. Dette har omfattet små, mellemstore og store virksomheder - både børsnoterede og private virksomheder.

Hos Grant Thornton rådgiver Asger primært små og mellemstore virksomheder i Norden i forbindelse med M&A, kapitalrejsninger og andre strategiske overvejelser.

Asger har en kandidatgrad i Finance and Investments fra Copenhagen Business School samt en bachelorgrad i Economics and Business Administration fra Aarhus Universitet. I forbindelse med sine studier tilbragte han et semester i udlandet på University of California, Los Angeles, USA. Derudover har Asger arbejdet og boet i USA og Tanzania i sammenlagt 4 år.

Karriere

2023
Associate Director, Grant Thornton Corporate Finance
2022
Senior Manager, Strategy and M&A, Scandinavian Tobacco Group
2020
Director, Head of M&A, Translution Capital
2019
Director, Translution Capital
2018
Associate Director, Translution Capital
2017
Senior Associate, Translution Capital
2016
Associate, Translution Capital
2015
Analyst, Translution Capital
2014
Analyst, SKAT

Uddannelse

2016
MSc Finance and Investments, Copenhagen Business School
2014
BSc Economics and Business Administration, Aarhus University
2013
Exchange, University of California, Los Angeles, USA
Asger Engsager LaigaardAsger Engsager Laigaard
Jeg valgte Grant Thornton da vi her har en stærk lokal tilstedeværelse i forhold til danske SMV’er, kombineret med et stort globalt netværk af Corporate Finance rådgivere. Vi dækker således effektivt udenlandske markeder for både købere og sælgere på tværs af industrier, og kan derfor assistere på enhver transaktion. Den sparring og det samarbejde vi har med vores udenlandske kontorer er rigtig værdifuld, og det er med til at sikre, at vi får afdækket de muligheder som er i markedet.
Asger Engsager Laigaard
Associate Director
| Grant Thornton Corporate Finance