Celina West RielCelina West Riel

Celina West Riel

Project Assistant

Baggrund

Celina startede sin karriere som Projektassistent/Teamkoordinator hos Grant Thornton Corporate Finance i juni 2023. Som en del af Corporate Finance-teamet arbejder hun aktivt med at understøtte og koordinere forskellige projekter og initiativer, der bidrager til afdelingens succes.

Udover hendes erfaring hos Grant Thornton har hun også arbejdet som Receptionist/Kontorassistent og som Front Office Supervisor & Guest Relations Manager. Disse roller har givet hende en bred erfaring inden for forskellige områder og styrket hendes evner til at håndtere forskellige opgaver og samarbejde med forskellige teams.

Hendes uddannelsesbaggrund inkluderer en uddannelse i Hospitality Management samt en uddannelse i International Politik & Erhvervsøkonomi fra Øregård Gymnasium. I forbindelse med hendes studier har Celina boet i Shanghai.

Celina er passioneret omkring hendes arbejde og brænder for at levere resultater. Hun er dedikeret til at bidrage til Grant Thorntons succes med henblik på at se projekter og initiativer lykkes.

Karriere

2023
Project Assistant & Team Coordinator, Grant Thornton Corporate Finance
2022
Receptionist & Office Assistant, Jeudan A/S
2021
Front Office Supervisor & Guest Relations Manager, Kurhotel Skodsborg
2019
Front Desk Receptionist, Kurhotel Skodsborg
2015
Office Assistant, LokalBolig Køge ApS

Uddannelse

2021
Hospitality Management (Hotel Receptionist), Hotel- og Restaurantskolen
2018
International Politik & Erhvervsøkonomi, Øregård Gymnasium
2015
Exchange, Datong High School, Shanghai
Celina West RielCelina West Riel
I Corporate Finance er tempoet ofte hurtigt, og derfor er det vigtigt for os at opretholde en høj standard med kvalitet og effektivitet i alt, hvad vi gør. Som Projektassistent og Teamkoordinator er jeg medansvarlig for at håndtere deadline-orienterede opgaver og jeg trives i et miljø, hvor der er mange bolde i luften. For mig er det vigtigt at forstå vigtigheden af at opretholde denne standard og sikre, at alle projekter og initiativer bliver gennemført succesfuldt.
Celina West Riel
Project Assistant
| Grant Thornton Corporate Finance