Frederik Rygaard JensenFrederik Rygaard Jensen

Frederik Rygaard Jensen

Senior Associate

Baggrund

Frederik har været en del af Grant Thornton Corporate Finance siden januar 2021, hvor han rådgiver virksomheder om M&A-transaktioner, børsnoteringer, samt private kapitalrejsninger i Norden.

Frederik rådgiver primært ejerledere i small & mid-cap-segmentet i forbindelse med køb og salg af virksomheder, kapitalrejsninger eller andre strategiske overvejelser. Frederik har ligeledes assisteret danske vækstselskaber i forbindelse med en række børsintroduktioner på Nasdaq First North Denmark.  Han har rådgivet kunder i forskellige vertikaler, herunder SaaS, Industri og Consumer Goods.

Frederik har en kandidatgrad i finansiering og regnskab (Cand.merc.fir), samt en bachelorgrad i Erhvervsøkonomi (HA Almen), begge fra Copenhagen Business School. Frederik har i forbindelse med sine studier læst et semester i Singapore.

Karriere

2023
Senior Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2021
Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2021
Analyst, Grant Thornton Corporate Finance
2019
Student Assistant, Group Accounting, Nykredit
2017
Student Assistant, Copydan Fællesforeningen

Uddannelse

2021
MSc Finance and Accounting, Copenhagen Business School
2019
BSc Economics and Business Administration, Copenhagen Business School
2018
Exchange, Singapore Management University, Singapore
Frederik Rygaard JensenFrederik Rygaard Jensen
Mit arbejde hos Grant Thornton Corporate Finance giver mig mulighed for at bistå ejerkredse og ledelser i nogle spændende danske virksomheder, på tværs af forskellige brancher, med at løse komplekse opgaver og tage vigtige beslutninger. Det er afgørende for mig at være med til at skabe de bedste betingelser for vores kunder, og samtidigt sikre en tryg og komfortabel transaktionsproces.
Frederik Rygaard Jensen
Senior Associate
| Grant Thornton Corporate Finance