Hans-Emil KjærHans-Emil Kjær

Baggrund

Hans-Emil kom til Grant Thornton Corporate Finance i februar 2024 med en solid baggrund inden for corporate finance. Gennem mere end fire år har Hans-Emil specialiseret sig i at rådgive virksomheder om M&A-transaktioner og kapitaltilførsler i Norden.

Han har arbejdet tæt sammen med kunder og købere på tværs af forskellige brancher, herunder tech, transport, konsulenter samt produktionsvirksomheder. I sin rolle hos Grant Thornton fokuserer Hans-Emil primært på at rådgive små og mellemstore virksomheder om M&A-transaktioner, kapitalforhøjelser og andre strategiske beslutninger.

I kombination med sin corporate finance-erfaring har Hans-Emil også været med til at opbygge flere succesfulde consumer brands samt en fintech-virksomhed. Han har i den forbindelse været involveret i flere transaktioner, herunder en af de største seed-runder i Danmark. Hertil har Hans-Emil været en del af bestyrelsen i en international bilvirksomhed i mere end seks år.

Karriere

2024
Manager, Grant Thornton Corporate Finance
2022
Finance Director, Januar
2020
Founder, Klint
2020
Co-Founder, Ruben Kone
2019
Associate / Senior Associate, Oaklins Denmark
2017
Board Member, Kjaer Group
2016
Analyst / Associate / Senior Associate, Translution Capital
2015
Student Assistant, Novo Nordisk
2015
Student Assistant, MYC4

Uddannelse

2016
MSc Finance and Accounting, Copenhagen Business School
2014
BSc Economics and Business Administration, Copenhagen Business School
2013
Exchange, University of Victoria, British Columbia, Canada
Hans-Emil KjærHans-Emil Kjær
Min motivation for at arbejde i corporate finance er at hjælpe virksomhedsejere med at finde de rette købere eller den rette opkøbsmulighed samt sikre en transaktionsstruktur, der tager højde for ejernes specifikke situation og ikke mindst sikrer ejerne optimale transaktionsvilkår. For mig handler transaktioner ikke om at vinde eller tabe, men at sikre alle parter går fra handlen med en god mavefornemmelse.
Hans-Emil Kjær
Manager
| Grant Thornton Corporate Finance