Jens Christian JohansenJens Christian Johansen

Jens Christian Johansen

Associate Director

Baggrund

Jens har været en del af Grant Thornton Corporate Finance siden juni 2019, hvor han rådgiver i forbindelse med M&A transaktioner, børsnoteringer og kapitalrejsninger i Danmark.

Jens har mere end seks års erfaring med M&A transaktioner og har haft ansvaret for en række købs- og salgsmandater for små og mellemstore virksomheder i Danmark. Gennem sin karriere, har Jens arbejdet med en række industrier, herunder Software, Service, Ejendomme og Industri.

Jens har endvidere haft ansvaret for en række børsnoteringer, herunder Penneos børsnotering på Nasdaq First North Denmark i juni 2020 og selskabets notering på main market i april 2022. Jens er registreret som Certified Advisor hos Nasdaq.

Jens har en kandidatgrad i finansiering og investering (Cand.merc.fin) fra Copenhagen Business School. I forbindelse med sine studier har Jens studeret i både USA og Australien.

Karriere

2020
Associate Director, Grant Thornton Corporate Finance
2019
Senior Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2017
Associate, Catella Corporate Finance

Uddannelse

2017
MSc Finance and Investments, Copenhagen Business School
2016
Exchange, University of Sydney, Australia
2015
BSc Economics and Business Administration, Aarhus University
2014
Exchange, University of Colorado Boulder, USA
Jens Christian JohansenJens Christian Johansen
Hos Grant Thornton Corporate Finance tager vi os god tid til at forstå vores kunder og de virksomheder, som vi arbejder sammen med. Da vi ofte arbejder med ejerledede virksomheder, ved vi, at der kan opstå mange bekymringer og svære overvejelser hos vores kunder i løbet af en transaktionsproces, og vi har derfor altid fokus på at strukturere den optimale proces til hver enkel situation. Det gør vi for at sikre, at vi altid når frem til den bedste løsning – både for de eksisterende aktionærer og for virksomhedens fremtid.
Jens Christian Johansen
Associate Director
| Grant Thornton Corporate Finance