Mads Riis MøllerMads Riis Møller

Mads Riis Møller

Associate Director

Baggrund

Mads kom til Grant Thornton Corporate Finance i januar 2021, hvor han rådgiver virksomheder om M&A, børsnoteringer, samt private kapitalrejsninger i Norden.

Mads har rådgivet både danske og udenlandske selskaber og har især fokus på small & mid-cap transaktioner. Mads rådgiver primært ejerledere i forbindelse med køb og salg af virksomheder, kapitalrejsninger eller andre strategiske overvejelser. Derudover har han også stået i spidsen for en række børsintroduktioner på Nasdaq First North Denmark og er godkendt Certified Advisor hos Nasdaq.

Mads har en bred erfaring og har rådgivet mange forskellige typer af virksomheder, men har primært fokus på Tech, SaaS og FMCG. Derudover har han international erfaring fra Kina (Beijing og Shanghai), hvor han har boet i tre år, og hvor han blandt andet har rådgivet danske og kinesiske selskaber omkring M&A.

Mads har en kandidatgrad i Erhvervsøkonomi og Erhvervsjura (Cand.merc.jur) fra Copenhagen Business School. Derudover har Mads i forbindelse med sine studier læst et semester på Tsinghua University i Beijing, Kina.

Karriere

2021
Associate Director, Grant Thornton Corporate Finance
2018
Senior Associate, Infotransactions
2017
Associate, Firm One (Venture Capital)
2016
Analyst / Associate, Zenith Advisory
2014
Investment Consultant / M&A – Bech-Bruun (Shanghai & Copenhagen)

Uddannelse

2017
MSc Business Administration and Commercial Law, CBS
2013
Exchange, Tsinghua University, Beijing
Mads Riis MøllerMads Riis Møller
Jeg valgte at tage til Grant Thornton Corporate Finance, fordi jeg mener, at den filosofi vi arbejder ud fra kombineret med de kunder vi har, skaber den komplette M&A proces. Vi arbejder nemlig tæt sammen med ejerkredsen og ledelsen i nogle af Danmarks mest spændende virksomheder, og vi sætter barren højt, når det kommer til kvalitet, men samtidig har vi fokus på at vores kunder har mange ting om ørene når processen er i gang, så vi hjælper alle de steder vi kan. Jeg nyder at give topprofessionel rådgivning og sørge for, at kunden er glad både under og efter transaktionen.
Mads Riis Møller
Associate Director
| Grant Thornton Corporate Finance