Martin Balslev AvnstorpMartin Balslev Avnstorp

Martin Balslev Avnstorp

Senior Associate

Baggrund

Martin har været hos Grant Thornton Corporate Finance siden februar 2022, hvor han rådgiver virksomheder vedrørende M&A-transaktioner, børsnoteringer, samt private kapitalrejsninger i Danmark.

Martin har primært haft fokus på at rådgive ejerledere inden for small- og mid-cap segmentet i Danmark i forbindelse med køb og salg af virksomheder, kapitalrejsninger eller andre strategiske overvejelser. Han har rådgivet kunder inden for forskellige brancher, herunder Software, Produktion og Business Services.  

Martin har en kandidatgrad i Finansiering og Regnskab (Cand.merc.fir) og en bachelorgrad i erhvervsøkonomi (HA Almen), begge fra Copenhagen Business School. Martin har i forbindelse med sine studier læst et semester i Hong Kong samt været på summer school i England.

Karriere

2023
Senior Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2022
Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2020
Associate, Translution Capital
2017
Student Assistant, MHS Corporate Finance
2015
Student Assistant, Curo Capital

Uddannelse

2020
MSc Finance and Accounting, Copenhagen Business School
2017
Summer School, London School of Economics, UK
2015
BSs Economics and Business Administration, Copenhagen Business School
2014
Exchange, Hong Kong Baptist University, Hong Kong
Martin Balslev AvnstorpMartin Balslev Avnstorp
Hos Grant Thornton Corporate Finance, får jeg muligheden for at være en betroet rådgiver og arbejde tæt sammen med beslutningstagerne i dansk erhvervsliv på tværs af forskellige brancher. Jeg arbejder altid for at opnå de bedste vilkår for vores kunder og skabe de bedste rammer for et godt og vellykket samarbejde i en proces, som er yderst vigtig for ejerlederne.
Martin Balslev Avnstorp
Senior Associate
| Grant Thornton Corporate Finance