Simon Ginnerup AndersenSimon Ginnerup Andersen

Simon Ginnerup Andersen

Senior Associate

Baggrund

Simon har været hos Grant Thornton Corporate Finance siden januar 2021, hvor han rådgiver virksomheder inden for M&A-transaktioner, børsnoteringer, samt private kapitalrejsninger i Norden.

Simon har assisteret danske vækstselskaber i forbindelse med en række børsintroduktioner på Nasdaq First North Denmark og bistået ejerledere i forbindelse med køb og salg af virksomheder eller andre strategiske overvejelser. Han har arbejdet på mandater i forskellige vertikaler, herunder SaaS, Tech, Industri og Detail.

Simon har en kandidatgrad i Applied Economics and Finance (Cand.merc.) og en bachelorgrad i International Business and Politics fra Copenhagen Business School. Simon har i forbindelse med sine studier læst et semester i Australien.

Karriere

2023
Senior Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2021
Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2021
Analyst, Grant Thornton Corporate Finance
2019
Project Assistant, Copenhagen Business Hub
2016
Sales Consultant, Nykredit

Uddannelse

2021
MSc Applied Economics and Finance, Copenhagen Business School
2018
BSc International Business and Politics, Copenhagen Business School
2017
Exchange, Macquarie University, Sydney, Australia
Simon Ginnerup AndersenSimon Ginnerup Andersen
Hos Grant Thornton Corporate Finance, får jeg muligheden for at arbejde tæt sammen med ejerkredsen og ledelsen i nogle af Danmarks mest spændende virksomheder, som alle er en væsentlig drivkraft for dansk økonomi. Jeg føler mig privilegeret over at kunne assistere vores kunder gennem hele transaktionsprocessen og arbejder altid for at sikre de bedste betingelser for vores kunder.
Simon Ginnerup Andersen
Senior Associate
| Grant Thornton Corporate Finance