Ulrik Gliese HjemstedUlrik Gliese Hjemsted

Ulrik Gliese Hjemsted

Associate

Baggrund

Ulrik har været en del af Grant Thornton Corporate Finance siden sommeren 2021, hvor han rådgiver nordiske virksomheder i forbindelse med M&A-transaktioner, børsnoteringer, andre kapitalmarkedstransaktioner og private kapitaltilførsler.

Ulrik startede som Analyst hos Grant Thornton under sit studie, hvorefter han i april 2023 startede sin fuldtidsstilling som Associate. Han har gennem tiden assisteret ved både virksomhedshandler, børsintroduktioner og kapitalrejsninger for små- og mellemstore danske virksomheder inden for flere forskellige vertikaler.

Ulrik har en kandidatgrad i Finance and Investments (Cand.merc.fin), samt en bachelorgrad i erhvervsøkonomi (HA Almen), begge fra Copenhagen Business School.

Karriere

2023
Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2021
Analyst, Grant Thornton Corporate Finance
2019
Student Assistant, HP Fondsmæglerselskab A/S

Uddannelse

2023
MSc Finance and Investments, Copenhagen Business School
2021
BSc Economics and Business Administration, Copenhagen Business School
Ulrik Gliese HjemstedUlrik Gliese Hjemsted
Hos Grant Thornton Corporate Finance går vi altid et ekstra skridt for at sikre de bedst mulige vilkår og den bedste oplevelse for ejere og ledere af nogle af Danmarks mest spændende virksomheder i samtlige transaktioner, hvilket jeg finder meget inspirerende. Her hos GT bidrager vi alle med forskellige kompetencer, og på den måde er vi altid i stand til at sammensætte det optimale team til at sikre det bedste resultat.
Ulrik Gliese Hjemsted
Associate
| Grant Thornton Corporate Finance