Viktor Kirk JosefsenViktor Kirk Josefsen

Baggrund

Viktor startede hos Grant Thornton i august 2020, og har siden da rådgivet i forbindelse med køb og salg af virksomheder, børsnoteringer og opnoteringer samt kapitalrejsninger.

Viktor har assisteret med en række virksomhedshandler, børsintroduktioner og kapitalrejsninger. Han startede som Analyst hos Grant Thornton, hvor han i første omgang fik muligheden for at udvikle sine kompetencer inden for værdiansættelser i Syns- og skønsprocesser, inden han lagde sit fulde fokus hos Corporate Finance-teamet. Her rådgiver han virksomheder inden for forskellige vertikaler, herunder Produktion, Software og Teknologi.

Viktor har en kandidatgrad i Finance and Strategic Management (Cand.merc.) samt en bachelorgrad i erhvervsøkonomi (HA Almen) fra Copenhagen Business School. I forbindelse med studierne, har han tilbragt et udvekslingsophold på University of Richmond i USA.

Karriere

2022
Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2020
Analyst, Grant Thornton Corporate Finance

Uddannelse

2022
MSc Finance and Strategic Management, Copenhagen Business School
2020
BSc Economics and Business Administration, Copenhagen Business School
2019
Exchange, University of Richmond, Virginia, USA
Viktor Kirk JosefsenViktor Kirk Josefsen
Udover det spændende og tætte samarbejde med danske ejerledere samt børsnoterede virksomheder, hvor vi rådgiver rundt om alle aspekter af en transaktion, føler jeg altid, at jeg kan få sat mine spidskompetencer i spil i GT. Selvom vi i store træk har meget ens uddannelsesmæssige baggrunde, består vores team af meget forskellige spidskompetencer, der komplementerer hinanden godt – til gavn for vores kunder, da vi altid kan stille et team, der skaber de bedste betingelser for at løse opgaven sammen.
Viktor Kirk Josefsen
Associate
| Grant Thornton Corporate Finance