Viktor PanjeskovicViktor Panjeskovic

Baggrund

Viktor har været hos Grant Thornton Corporate Finance siden juni 2021, hvor han siden har rådgivet virksomheder i forbindelse med M&A-transaktioner, børsnoteringer og kapitalrejsninger i Norden.

Viktor har assisteret med en række virksomhedshandler, børsintroduktioner og andre strategiske overvejelser. Viktor har været med til at drive en række kapitalrejsninger for små og mellemstore virksomheder – både børsnoterede og private. Gennem sin tid hos Grant Thornton, har Viktor rådgivet kunder i forskellige industrier, herunder SaaS, Tech, Detail og Mobility.

Viktor har en kandidatgrad i International Business (Cand.merc.) og en bachelorgrad i Erhvervsøkonomi og Sociologi fra Copenhagen Business School. I løbet af studietiden, har Viktor også tilbragt et semester på George Washington University i USA.

Karriere

2022
Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2021
Analyst, Grant Thornton Corporate Finance
2020
Business Development Analyst, MPA Pharma

Uddannelse

2022
MSc Economics and Business Administration - International Business, Copenhagen Business School
2020
BSc Business Administration and Sociology, Copenhagen Business School
2019
Exchange, George Washington University, Washington D.C., USA
Viktor PanjeskovicViktor Panjeskovic
I Grant Thornton, er vores primære fokus at levere best-in-class rådgivning til vores kunder. Det gør vi med et stærkt team med forskellige kompetencer. Jeg føler mig privilegeret over at arbejde tæt sammen med ejere og ledelse i succesfulde virksomheder, samtidig med at have resultatorienterede kollegaer, der prioriterer ærlighed, team-work og høj faglighed – alt sammen til fordel for vores kunder.
Viktor Panjeskovic
Associate
| Grant Thornton Corporate Finance