Yasmin Holm LarsenYasmin Holm Larsen

Yasmin Holm Larsen

Senior Associate

Baggrund

Yasmin har været en del af Grant Thornton Corporate Finance siden december 2019, hvor hun rådgiver i forbindelse med M&A transaktioner, børsnoteringer og kapitalrejsninger i Danmark.

Yasmin har haft fokus på små- og mellemstore virksomheder, hvor hun har assisteret ejerledere i fire salgstransaktioner inden for FMCG-, service- og produktionsindustrien samt assisteret i rådgivningen af fire børsnoteringer på Nasdaq First North Denmark, primært inden for Software-as-a-Service industrien.

Yasmin har en kandidatgrad i Finansiering og Regnskab (Cand.merc.fir) og en bachelorgrad i erhvervsøkonomi (HA Almen), begge fra Copenhagen Business School. I forbindelse med sine studier, har Yasmin læst et semester i New Zealand.

Karriere

2023
Senior Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2021
Associate, Grant Thornton Corporate Finance
2019
Analyst, Grant Thornton Corporate Finance
2019
Student Assistant, Nykredit Wealth and Markets Operations - Transaction Management
2017
Student Assistant, Nykredit International

Uddannelse

2021
MSc Finance and Accounting, Copenhagen Business School
2018
BSc Economics and Business Administration, Copenhagen Business School
2017
Exchange, University of Otago, New Zealand
Yasmin Holm LarsenYasmin Holm Larsen
Hos Grant Thornton Corporate Finance, har vi først og fremmest fokus på den enkelte ejerleders behov, hvilket skaber transaktionsprocesser i øjenhøjde. Baseret på nærhed og gensidig forståelse, opbygger vi tætte relation til vores kunder, som vi arbejder tæt sammen med over længere perioder. Dette skaber de optimale rammer for et vellykket samarbejde, i en særdeles vigtig proces for ejerlederen. Vores tilgang til Corporate Finance-rådgivning gør selv intense og komplekse processer sjove, jordnære og lærerige.
Yasmin Holm Larsen
Senior Associate
| Grant Thornton Corporate Finance